Toimialueet

Beijers on keskittynyt metalliteollisuuden tekniseen maahantuontiin. Haluamme olla jokaiselle asiakkaallemme pitkäaikainen strateginen kumppani. Edustamme parhaiden päämiesten korkealaatuisia tuotteita ja tarjoamme nykyaikaisia tuote- ja palveluratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat lisätä kilpailukykyään ja parantaa tuottavuuttaan. Pitkä kokemuksemme ja laaja kumppaniverkostomme mahdollistavat sen, että pystymme hankkimaan tarvittaessa tuotteita ja tietoja, joita ei ole kirjattu tuotesivuillemme.

TERÄSTEOLLISUUS
Suomen terästeollisuuden ja metallurgisen teollisuuden yritykset ovat jo vuosikausien ajan luottaneet Beijersin asiantuntemukseen. Edustamme alansa parhaiden päämiesten korkealaatuisia tuotteita. Tavoitteenamme on olla asiakkaamme strateginen kumppani. Monipuolinen toimitusohjelmamme kattaa tuotteet pienistä tarvikkeista kokonaisiin laitoksiin ja tarjontamme kattaa myös konsultoinnin, varaosat ja tarvikkeet.

VALIMOTEOLLISUUS
Beijers on koneiden, laitteiden ja valimokemikaalien sekä erilaisten valimoaineiden merkittävä toimittaja rauta- ja teräsvalimoille sekä muita metalleja valaville metallivalimoille. Toimitusohjelmamme kattaa laajasti valimoiden kaikki tarpeet. Palvelemme kokonaisvaltaisesti. Tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme teknisiä konsultointipalveluja muun muassa materiaalivalintoihin, laitehankintoihin, huoltoon, valuvirheiden minimointiin ja layout-suunnitteluun. Asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet pääasiassa tehdastoimituksina. Asiakaskohtaisesti määritellyt varastotuotteet pystymme toimittamaan Espoon varastoltamme jopa yhden päivän toimitusajalla.

Valimoteollisuuden laajaan tarjontaamme sisältyvät raudan, teräksen, alumiinin tai muun metallin valamisessa tarvittavat tuotteet, mm. tulenkestävät aineet, valimokemikaalit, valimokoneet ja -laitteet.

PINTAKÄSITTELY
Beijers tuntee mekaanisen pintakäsittelyn materiaalit, menetelmät, koneet ja laitteet sekä osaa alaan liittyvät konsultointi- ja tukipalvelut. Olemme alan johtavia toimijoita Suomessa ja tarjontaamme kuuluvat mekaaniset kierrätettävät puhdistusmateriaalit, raepuhdistuskoneet sekä pinnoitus- ja hiontalaitteet. Yhteistyökumppeinamme ovat maailman johtavat laite- ja puhdistusmateriaalitoimittajat.

LÄMPÖKÄSITTELY
Beijers on lämpökäsittelyn kokonaisvaltainen toimittaja, jolta löytyy kaikki prosessissa tarvittavat tuotteet ja laitteet.