Hüttenes Albertus Center of Competence

Hüttenes Albertus on avannut uuden osaamiskeskuksen vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Hüttenes Albertuksen polku innovatiivisiin, asiakaslähtöisiin ratkaisuihin on tulosta tehokkaasta tutkimuksesta ja kehityksestä. Toinen kantava voima käsittää käytännön testauksen ja teknisen yhteistyön asiakkaiden kanssa, ja esimerkiksi koneiden valmistajien kanssa. Tätä voidaan tehdä osaamiskeskuksessa. Laaja konekanta tarjoaa myös mahdollisuuden optimoida valimon kemian ja konetekniikan vuorovaikutusta. Tätä varten teemme yhteistyötä lähes kaikkien tunnettujen valimolaitevalmistajien kanssa.

Asiakkaamme voivat ulkoistaa prototyyppien kehityksen ja testauksen Hüttenes Albertukselle. Keskuksessa on kaikki mitä tarvitaan keernojen ja muottien valmistukseen sekä kehitykseen. Osaamiskeskuksessa voidaan valaa kaikkia metalleja. Tämä tarkoittaa että keskuksessa voidaan valmistaa ja kehittää prototyypit keernan valmistuksesta valmiiksi valuksi, sekä osaamiskeskus voi tarjota muita palveluita valimoille. Hüttenes Albertus tahtoo toimia valimoiden jatkeena ja tarjota valimoille mahdollisuuden tehdä kaiken, mitä keskellä sarjatuotantoa on haastavaa sisäisesti toteutaa.

Oman valimotoiminnan lisäksi, jossa kaikki osa-alueet kaavauksesta valuun voidaan suorittaa käytännössä  ja saada ensikäden kokemusta, keskuksessa järjestetään koulutuksia ja seminaareja asiakkaiden tarpeisiin.


Lisätietoja:

Kimmo Lehtonen
Tekninen myyntipäällikkö
Valimotuotteet
  040-515 3797
  kimmo.lehtonen@beijers.fi