3D-Metallitulostus

Nyt Beijersiltä myös metallitulostimet ja metallitulosteet. Beijers toimittaa maailman johtavan tulostinvalmistajan ExOnen metallitulostimet. ExOne tulostimet ovat materiaalia lisääviä ja perustuvat sideaineen suihkutusteknologiaan.

Tämä materiaalia  lisäävä valmistusmenetelmä on saavuttanut tukevan jalansijan teollisuusmarkkinoilla sen nopeuden, monimutkaisuuden ja tehokkuuden ansiosta, jonka se tuo tuotantoon.

3D-tulostus on valmistusprosessi, joka rakentaa kerroksia muodostamaan kolmiulotteisen kiinteän kohteen digitaalisesta mallista. 3D-tulostus voi tuottaa osia, joilla on geometrisia ominaisuuksia, joita ei voida toteuttaa muilla valmistusprosesseilla.

ExOne rakentaa toiminnallisia 3D-objekteja alhaalta ylöspäin, kerroksittain käyttäen kestäviä, teollisuusluokan ​​materiaaleja. ExOne® 3D-tulostusjärjestelmät sitovat selektiivisesti ohuita, poikkileikkaukseltaan hienojakoisia kerroksia. Kun tulostuspää kulkee jauhepedin yli, sideaine suihkutetaan jauheeseen. Jauhepeti alenee ja päällystetään toisella kerroksella tulostusjauhetta. Jokaisen tulostuspään liikkeen jälkeen, useampi kerros on sidottu, kunnes objekti on valmis.

Lisätietoja Metallitulostimista ja metallitulosteista.