Beijers on ostanut Uudenmaan Murskauksen kivenmurskaukseen liittyvän liiketoiminnan

Uudenmaan Murskauksen omistajan vaihtuminen

Uudenmaan Murskaus Oy:n omistajat ovat myyneet yrityksen koko kivenmurskaimiin liittyvän liiketoiminnan Beijer Oy:lle, ja kaupan seurauksena Uudenmaan Murskauksesta on tullut 15.1.2019 osa Beijer Oy:tä. Kaupan mukana siirtyy myös yksinoikeus korkeasta laadusta tunnetun ruotsalaisen Swemas AB:n tuotteiden ja palveluiden myyntiin ja markkinointiin Suomessa. Myös Kim Fjäder siirtyi Beijer Oy:n palvelukseen.

Uudenmaan Murskaus jatkaa toimintaansa omana yksikkönä, ja Kim Fjäder jatkaa palvellen teitä kuten aiemminkin. Myös Kimin yhteystiedot pysyvät ennallaan. Uudenmaan Murskaus on viime vuosina kasvanut tyytyväisten asiakkaiden myötä, ja tällä kaupalla haemme kasvun kynnyksellä kykyä palvella teitä myös jatkossa parhain mahdollisin tavoin. Uudenmaan Murskauksen tavoitteena on jatkossakin olla luotettava yhteistyökumppani, jonka työllä on arvoa ja jatkuvuutta, jolla saavutetaan tuottavuutta asiakkaillemme.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että 15.1.2019 Uudenmaan Murskauksen liiketoiminta siirtyi Beijer Oy:lle. Tilaukset ja kyselyt voi edelleen laittaa kuten ennenkin Kim Fjäderille. Tilaukset vain kirjataan Beijer Oy:n järjestelmään, ja vastaavasti laskutus tulee Beijer Oy:ltä. Beijer Oy:n myynnin tuki myös palvelee teitä suoraan tilaus- ja toimitusasioissa (info(at)beijers.fi) (puhelin 09-615 20 550). Kaikki tuotteet toimitetaan kuten aiemminkin Anfallintieltä. Tulemme myöhemmässä vaiheessa siirtämään varaston pääosiltaan Espoon Karapellontielle Beijer Oy:n muun varaston yhteyteen.

Uudenmaan Murskauksen tuote- ja palveluvalikoima.

Lisätietoja antavat:

Uudenmaan Murskaus Oy
Kim Fjäder
044-505 5678
kim(at)murskaus.eu

Beijer Oy
Jussi Laitinen
0400-670 884
Jussi.laitinen(at)beijers.fi

Lyhyesti Beijer Oy:stä:

Beijer Oy, kutsumanimeltään Beijers, on terästehtaiden, valimoiden sekä metallien jatkokäsittelijöiden avainkumppani. Beijers toimii yhdessä päämiehiensä kanssa teknologia- ja materiaalitoimittajana sekä erityisesti teknologisena neuvonantajana. Toimimme pääsääntöisesti yhtenä Suomen suurimpien metalli– ja valimoteollisuuden asiakkuuksien pääkumppaneista. Valitsemamme päämiehet ovat aina oman alansa edelläkävijöitä ja johtavia toimijoita. Beijers on perustettu jo vuonna 1928. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 5,5M€. Meitä Beijersiläisiä on Kimin mukaantulon myötä 10 henkilöä. Toimistomme sijaitsee Elannontiellä Vantaalla ja  varastomme Karapellontiellä Espoossa.