Beijer Oy:lle uusi tytäryhtiö Suomeen, KTT Tekniikka Oy

Beijer Alman tytäryritys Beijer Tech on 5.6.2019 suomalaisen tytäryrityksensä Beijer Oy:n kautta hankkinut KTT Tekniikka Oy:n koko osakekannan. Kauppa ei tuo muutoksia KTT Tekniikan strategiaan tai liiketoimintaan. KTT Tekniikka toimii myös jatkossa omana yrityksenään ja yrityksen entiset omistajat Mikko Pekkola, Jari Salo ja Sanna Tiihonen jatkavat kaikki yhtiössä entisissä tehtävissään.

Beijer Techin toimitusjohtaja Staffan Andersson kommentoi kauppaa seuraavasti ” KTT Tekniikan hankinta vahvistaa Beijer Techin markkina-asemaa Suomessa ja laajentaa yrityksen uudelle liiketoiminta-alueelle, mekaaniseen kunnossapitoon ja laitevalmistukseen”.

Beijer Alman toimitusjohtaja Henrik Perbeck kommentoi kauppaa seuraavasti ” On oikein ilahduttavaa, että me hankimme tämän hienon yrityksen, joka täydentää Beijer Tech:in toimintaa hyvin ja edistää kansainvälistä kasvua. Tämä on Beijer Tech:in toinen yritysosto lyhyen ajan kuluessa Suomen markkinoilla, joilla yritys tulee kaksinkertaistamaan liikevaihtonsa ja läsnäolonsa”.

Mikko Pekkola, toimitusjohtaja ja yksi KTT Tekniikan perustajista kommentoi kauppaa seuraavasti ” Olemme erityisen tyytyväisiä saatuamme Beijer Tech:in uudeksi omistajaksi. Tulemme yhdessä kehittämään yhtiötä ja vahvistamaan edelleen markkina-asemaamme”.

 

Lisätietoja antavat: 

Mikko Pekkola
Toimitusjohtaja KTT Tekniikka Oy
p. 050-372 1272
mikko.pekkola@ktt.fi

Jussi Laitinen
Toimitusjohtaja Beijer Oy / Hallituksen puheenjohtaja KTT Tekniikka Oy
p. 0400-670 884
jussi.laitinen@beijers.fi

Staffan Andersson
President of Beijer Tech AB
p. +46 72 247 47 36
staffan.andersson@beijertech.se