Toimialueet

Beijers on keskittynyt teollisuuden tekniseen maahantuontiin. Haluamme olla jokaiselle asiakkaallemme pitkäaikainen strateginen kumppani. Edustamme parhaiden päämiesten korkealaatuisia tuotteita ja tarjoamme nykyaikaisia tuote- ja palveluratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat lisätä kilpailukykyään ja parantaa tuottavuuttaan. Pitkä kokemuksemme ja laaja kumppaniverkostomme mahdollistavat sen, että pystymme hankkimaan tarvittaessa tuotteita ja tietoja, joita ei ole kirjattu tuotesivuillemme.

TERÄSTEOLLISUUS

Suomen terästeollisuuden ja metallurgisen teollisuuden yritykset ovat jo vuosikausien ajan luottaneet Beijersin asiantuntemukseen. Edustamme alansa parhaiden päämiesten korkealaatuisia tuotteita. Tavoitteenamme on olla asiakkaamme strateginen kumppani. Monipuolinen toimitusohjelmamme kattaa tuotteet pienistä tarvikkeista kokonaisiin laitoksiin ja tarjontamme kattaa myös konsultoinnin, varaosat ja tarvikkeet.

VALIMOTEOLLISUUS

Beijers on koneiden, laitteiden ja valimokemikaalien sekä erilaisten valimoaineiden merkittävä toimittaja rauta- ja teräsvalimoille sekä muita metalleja valaville metallivalimoille. Toimitusohjelmamme kattaa laajasti valimoiden kaikki tarpeet. Palvelemme kokonaisvaltaisesti. Tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme teknisiä konsultointipalveluja muun muassa materiaalivalintoihin, laitehankintoihin, huoltoon, valuvirheiden minimointiin ja layout-suunnitteluun. Asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet pääasiassa tehdastoimituksina. Asiakaskohtaisesti määritellyt varastotuotteet pystymme toimittamaan Espoon varastoltamme jopa yhden päivän toimitusajalla.

Valimoteollisuuden laajaan tarjontaamme sisältyvät raudan, teräksen, alumiinin tai muun metallin valamisessa tarvittavat tuotteet, mm. tulenkestävät aineet, valimokemikaalit, valimokoneet ja -laitteet.

KAIVOSTEOLLISUUS

Beijersiltä löytyy laajasti tuotteita ja ratkaisuja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Toimitamme tuotteita murskaukseen, jauhatukseen, materiaalin käsittelyyn ja syöttölaitteisiin. Toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuotteita sekä tarjoamme pidennettyjä elinkaariratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja johtavien valmistajien kanssa.

Beijers edustaa Japanilaista Toyo:a jonka erikoisuutena on metallimuoteissa valetut jauhinkuulat joiden käyttöikä on pidempi verrattuna perinteisissä hiekkamuoteissa valettuihin jauhinkuuliin. Lisäksi meiltä löytyy taotut jauhinkuulat, murskainten kulutusosat sekä myllyjen vuoraukset. Tärymoottorit sekä niiden varaosat ja isot järeät akselit täydentävät tuotevalikoimaamme.

KIVENMURSKAUS

Uudenmaan Murskaus on osa Beijersiä ja Uudenmaan Murskauksen vuosikymmenten kokemus murskista tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua. Varastostamme löytyy suoraan erittäin laaja valikoima edustamamme Swemasin vara- ja kulutusosia useimpiin murskaimiin. 

KONEPAJATEOLLISUUS

Konepajateollisuuden tuote- ja palveluvalikoimamme käsittää pintakäsittelyn, lämpökäsittelyn, kappaletavaran oikaisu ja hiontatuotteet sekä suodattimet ja suodatinlaitokset.

Olemme alan johtavia toimijoita Suomessa ja tarjontaamme kuuluvat mekaaniset kierrätettävät puhdistusmateriaalit, raepuhdistuskoneet sekä pinnoitus- ja hiontalaitteet. Yhteistyökumppeinamme ovat maailman johtavat laite- ja puhdistusmateriaalitoimittajat. 

Beijers on lämpökäsittelyn kokonaisvaltainen toimittaja, jolla on tarjota erittäin laaja valikoima lämpökäsittelyprosessissa tarvittavia laitteita ja tarvikkeita. Kaikki tarjoamamme tuotteet ovat tunnettuja eurooppalaista laatua kilpailukykyiseen hintaan. Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee kaikissa lämpökäsittelyyn liittyvissä asioissa. 

TELAKKATEOLLISUUS JA OFFSHORE

Meriteollisuudessa esikäsittely ja pintakäsittely on erittäin tärkeä osa onnistunutta lopputulosta. Beijersiltä löytyy esikäsittelyyn kierrätettävät puhallusrakeet, puhalluskoneet sekä termiset ruiskutuslaitteet ja raaka-aineet. Sinkki/alumiinipinnoituksella voidaan mahdollistaa entistä parempi korroosionkesto sekä pidemmät huoltovälit.

PROSESSITEOLLISUUS

Mineraali-, metalli- ja kemianteollisuuteen Beijersillä on tarjota laaja valikoima tuotteita prosessin eri osiin. Mineraalien jauhatus ja murskaus, sulatus ja sulankäsittely, mittausjärjestelmät, valuprosessi ja lämpökäsittely, materiaalin siirto.

ENERGIATEOLLISUUS

Energiateollisuudelle Beijersillä on tarjota pintakäsittelyn esikäsittelytuotteita, termisiä ruiskutusratkaisuja, tulenkestäviä tuotteita polttovoimalaitoksille, suodatinteknologiaa sekä metallipakkeleita esimerkiksi tuulivoimalaitosten asennusprojekteihin.