3D Hiekka ja Metalli tulostuspalvelut

3D tulostuspalvelut

3D-tulostimien lisäksi Beijer Oy tarjoaa räätälöityjä 3D-tulostuksia sisaryrityksemme kautta.

3D-tulostetut hiekkamuotit ja keernat tarpeidesi mukaan voidaan toimittaa suoraan yrityksellesi, kun tarvitset niitä. 3D-tulostuspalvelumme hyödyntää sideaineiden suihkutustekniikkaa ja tarjoaa materiaali- ja suunnittelutukea teollisuuslaatuisten osien ja muottien valmistamiseen. Hyväksymme useita digitaalisia mallinnustiedostotyyppejä (suositeltava STL), mutta tarjoamme myös suunnittelupalveluja, jotka auttavat sinua luomaan mukautetun 3D-tulostustiedoston.

3d tulostus

Hiekkatulosteet ja tulostuspalvelut

Hiekkatulosteet

Räätälöity 3D-tulostus hiekkakeernoille ja muoteille helpottaa monimutkaisen muotin luomista halvemmalla kuin tavalliset tuotantoprosessit. 3D-hiekkatulostuspalveluamme on mahdollista käyttää niin alumiinin, kuin raudan ja teräksen valamisessa. Myös prototyyppiosien muokkaaminen on helppoa – lähetä vain muokattu 3D-CAD-tiedosto uuden tulostustyön saamiseksi.

3d hiekkatulostus

Huuhtelujärjestelmät

Huuhtelujärjestelmät eliminoivat kustannukset ja pitkät läpimenoajat, jotka liittyvät moniosaisen komposiittiosan valmistukseen. ExOnen omalla sideaine- ja peitostusjärjestelmällä valmistetut kvartsi ja keraamiset hiekkaosat voidaan pinnoittaa spray tai teflonteipillä. Kovettumisen jälkeen, sisäosa voidaan pestä hanavedellä pois.

Edustamiamme päämiehiä

  • ExOne
  • Huttenes Albertus
  • Lac
  • Walther Trowal

Myynti ja tekninen tuki

Kimmo Lehtonen
Vaihde: 09-615 20 550
Matkapuhelin: 040-515 3797
Sähköposti: kimmo.lehtonen(at)beijers.fi

Janne Huhta
Vaihde: 09-615 20 550
Matkapuhelin: 050-305 5972
Sähköposti: janne.huhta(at)beijers.fi

Ota yhteyttä

Tarvitseko apua tuotteiden tai teknisten ratkaisujen kanssa?
Ota yhteyttä, olemme alan ammattilaisia!

Vieritä ylös