3D Hiekkatulostus

Mikään ei ole mahdotonta Beijers 3D hiekkatulostuksen kanssa

Beijers on yksi Suomen johtavista valimokoneiden ja laitteiden toimittajista. Nyt täydennämme tarjontaamme tarjoamalla 3D-tulostuksen laitteet ja palvelut. Beijersin pitkä kokemus ja osaaminen valimoteollisuudessa, tekee meistä luonnollisen kumppanin 3D-tulostuksessa.

3D-tulostamme suoraan CAD tiedostoista

Beijertech:llä on käytössä oma 3D hiekkatulostin maailman johtavalta valmistajalta ExOne:lta. ExOnea käyttävät myös johtavat ajoneuvojen valmistajat. 3D Tulostuksella valimoilla on nyt mahdollista saada monimutkaisia geometrisia muotoja suoraan CAD-tiedostosta, ilman kalliita työkalukustannuksia. Beijersin 3D tulostus käyttää johtavaa, MIT:n kehittämää Binder Jetting teknologiaa korkeimman tarkkuuden ja parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

3D-tulostus soveltuu erityisen hyvin monimutkaisten hiekkamuottien ja hiekkakeernojen valmistukseen, kun nopeat toimitusajat ovat ratkaisevia. Hyödynnä osaamistamme aina CAD-piirustuksesta valmiiseen muotoon, saat 3D-tulostetun hiekkamuotin tai hiekakeernan, joka täyttää perinteisten ratkaisujen laatuvaatimukset, mutta jolla on rajoittamattomat suunnittelumahdollisuudet.

3D-Tulostimet maailman johtavalta ExOne:lta

Beijers tarjoaa kehittyneitä 3D-tulostimia maailman johtavalta valmistajalta, ExOne:lta. Tulostimet ovat suunniteltu parhaalle mahdolliselle tarkkuudelle ja nopeudelle. Mallisto sisältää sekä massatuotantoon että prototyyppituotantoon käytettävät mallit. Beijers 3D-tulostimet ovat markkinoiden suurimpia ja suunniteltu tehokkuutta ja joustavuutta varten. Jos tahdot sijoittaa erilliseen 3D-tulostimeen, Beijers auttaa asennuksessa ja koulutuksessa.

Tarvikkeet

Beijers tarjoaa täydellisen valikoiman kulutustarvikkeita 3D-tulostuksessa. Valikoima sisältää hiekat ja sideaineet, jotka ExOne on testannut ja hyväksynyt optimaalisen suorituskyvyn ja laadun varmistamiseksi. 

CAD-tiedostot tilauksesta

Beijers voi käsitellä CAD-tiedostoja ja muuntamaan ne tulostettaviksi.

Reverse Engineering palauttaa vanhat tuotteet

Tarvitseeko sinun vaihtaa koneen osa, mutta sitä ei enää ole saatavilla markkinoilla? Skannaamalla vaihdettava osa, 3D-muotti ja keernat voidaan tulostaa ja valaa ilman, että tarvitset malleja. Tällöin 3D tulostettu osa antaa rajattomat mahdollisuudet tarpeillesi.