Asiantuntevaa kulutus- ja varaosapalvelua

Palvelukokonaisuutemme on syntynyt vuosikymmenien kokemusta kivimurskista ja niillä urakoinnista yhdistettynä korkealaatuisten kulutus- ja varaosien toimittamiseen.

Urakointitoiminta on osaltamme historiaa, mutta sen mukanaan tuoma kokemus mahdollistaa ymmärtämään kivimurskaimien mahdollisia häiriötiloja ja niiden syitä. Emme siis myy pelkkiä varaosanumeroita, vaan meiltä saat myös esim. vinkkejä mahdollisten häiriöiden syihin sekä ideoita parempaan tuottavuuteen.

Edustamme arvostetun ja tunnetun kivimurskaimiin erikoistuneen ruotsalaisen Swemas AB:n tuotteita ja palveluita. Vahvuuksiamme on kokemuksen ja korkenlaadun lisäksi erittäin kattava varasto-ohjelma sekä toimitusnopeus ja -varmuus. Tarjoamme myös asiakkaillemme erilaisia palvelukonsepteja, joilla pyritään ehkäisemään kivimurskaimien kulutus- tai varaosien puuttumisesta johtuvia tuotantoseisokkeja.

Tavoitteemme on tarjota yksi toimittaja asiakkaillemme, jolta saa kaikki palvelut mitä kivimurskaimeen voi tarvita. Olipa sitten kysymyksessä varaosien tarve tai vaikka koko murskan peruskorjaus - ja kaikki siltä väliltä.

Mielellämme annamme lisätietoja murskaus puolen varaosa- ja huoltopalveluistamme.

Toimitamme myös kaivos- ja prosessiteollisuuden malmien ja mineraalien jauhatukseen jauhinkuulia sekä myllyjen vuorauksia. Lisätietoja tästä linkistä.

Murskaus laite ja varaosamyynti

Kim Fjäder
  09-615 20 550
  044-505 5678
  kim(at)murskaus.eu


Marko Keränen

  09-615 20 550

  040-724 9300
  marko.keranen(at)beijers.fi