Grafiittituotteet

Grafiittielektrodit

Edustamamme Graphite Covan UHP grafiittielektrodit soveltuvat erinomaisesti nykyaikaisiin valokaariuuneihin tarjoten korkean mekaanisen stabiilisuuden, erinomaisen lämmönjohtavuuden sekä alhaisen sähkövastuksen. Näillä tekijöillä on ratkaiseva merkitys jotta saavutetaan taloudellisen grafiittielektrodien kulutus.

Grafiittielektrodien pinnoitus

Toimitamme myös suojapinnoitettuja grafiittielektrodeja. Suojapinnoitus tarjoaa erinomaiset antioksidoitumis ominaisuudet sekä vähentää huomattavasti grafiittielektrodien kulutusta. Pinnoitettuja grafiittielektrodeja voidaan käyttää valokaariuuneissa niin teräksen kuin ei-metallisten materiaalien valmistukseen. Graphite Covan patentoitu suojapinnoite koostuu useista erillisistä kerroksista. Tarjoamme eri pinnoitevaihtoehtoja tuotantotavasta riippuen.

Hiili- ja grafiittierikoistuotteet

Toimitusvalikoimassamme on erikois hiili- ja grafiittituotteet joissa korostuu fysikaaliset, sähköiset ja kemialliset ominaisuudet. Materiaalin laatu, muotoilu ja työstö sekä koko voidaan sovittaa käyttökohteen mukaan. Käyttökohteet alumiiniteollisuus, metallurginen teollisuus, terästeollisuus, konepajateollisuus, kemian teollisuus, lasi- lasikuitu ja kvartsi sekä sähkötekniset sovellukset ja lääketeollisuus.

Lisätietoja:

Kimmo Lehtonen
Tekninen myyntipäällikkö
Valimotuotteet
http://beijers.fi/sites/default/files/image_storage/beijeroy_fi/thumb_mobile.png  040-515 3797
  kimmo.lehtonen(at)beijers.fi

Janne Huhta
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Valimotuotteet, tulenkestävät aineet, seosaineet
  09-615 20 583
  050-305 5972
  janne.huhta(at)beijers.fi