Kaivosteollisuus ja kivenmurskaus

 - OSA BEIJERSIÄ

Tammikuusta 2019 lähtien Uudenmaan Murskaus on ollut osa Beijersiä. Uudenmaan Murskauksen vuosikymmenten kokemus murskista tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua. Toimitamme kattaa niin vara- ja kulutusosapalvelut sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Urakointitoiminta on osaltamme historiaa, mutta sen mukanaan tuoma kokemus mahdollistaa ymmärtämään kivimurskaimien mahdollisia häiriötiloja ja niiden syitä. Emme siis myy pelkkiä varaosanumeroita, vaan meiltä saat myös esim. vinkkejä mahdollisten häiriöiden syihin sekä ideoita parempaan tuottavuuteen.

Edustamme murskaimiin erikoistuneen ruotsalaisen Swemas AB:n tuotteita ja palveluita. Vahvuuksiamme on kokemuksen ja korkenlaadun lisäksi erittäin kattava varasto-ohjelma sekä toimitusnopeus ja -varmuus. Tarjoamme myös asiakkaillemme erilaisia palvelukonsepteja, joilla pyritään ehkäisemään murskaimien kulutus- tai varaosien puuttumisesta johtuvia tuotantoseisokkeja.

Valikomamme kattaa mm. seuraavien valmistajien murskaimien vara- ja kulutusosat: Metso, Lokomo, Sandvik, Svedala Arbrå, Allis Chalmers, Extec, Telsmith ja  Morgårdshammar / Symons joihin toimitamme alkuperäisosat.

Laajasta valikoimastamme löytyy tuotteet niin murskaukseen kuin jauhatukseen sekä materiaalin syöttölaitteisiin. Edustamamme Japanilainen Toyo GB on perustettu jo vuonna 1937. Siitä asti Toyo on ollut yksi suurimmista ja tunnetuimmista jauhinkuulien, kulutusosien sekä kulutuskesto- ja tulenkestävien valujen valmistajista. 

Kuulamyllyihin meiltä löytyy jauhinkuulat valettuina sekä taottuina. Erikoisuutena pystymme tarjoamaan metallimuoteissa valettuja jauhinkuulia joiden käyttöikä on pidempi verrattuna perinteisissä hiekkamuoteissa valettuihin jauhinkuuliin.

Kaivosteollisuuden ja kivenmurskauksen tuotevalikoima:

Mielellämme annamme lisätietoja kaivosteollisuuden tuotteista ja palveluistamme.
KAIVOSTEOLLISUUS JA KIVENMURSKAUS YLEISESITE