Kiillotustuotteet

   

Toimitamme Saksalaisen Hilzinger Thum:n kiillotuslaikkoja, kiillotusharjoja, jäysteenpoistoharjoja, liuskelaikkoja sekä kontaktilaikkoja nauhahiomakoneille. Valikoimaamme täydentää  Saksalaisen Menzernan hionta- ja kiillotusvahat; tankovahat ja nestemäiset vahat. Edustuksessamme on myös Hilzinger Clouth:n kumitetut rullat ja valssit sekä Wasag:n erikoisharjat.

Kontakilaikat nauhahiontaan

Nauhahionnassa optimoitu lopputulos saavutetaan kun hiomanauha ja tukilaikka on tarkoin valittu työkohteen mukaan. Oikein valittu tukilaikka mahdollistaa parhaimman hiomatehon sekä nauhan käyttöiän. Kevyeen hiontaan suosittelemme pehmeitä tukilaikkoja ja karkeaan hiontaan keskikovia tai kovia tukilaikkoja. Tukilaikan urat tehostavat hiontaa sekä auttavat pitämään hiomanauhan puhtaana pölystä.

Jäysteenpoistoharjat, hiomapörrät ja liuskelaikat

Erilaisissa työstöprosesseissa, kuten sorvaus, jyrsintä ja poraus, saattaa syntyy jäysteitä. Näiden jäysteiden poistoon meiltä löytyy erilaisia ja mallisia jäysteenpoistoharjoja. Harjat on mahdollista liittää automaattiseen harjaussoluun jonka lisäksi meiltä löytyy myös käsikäyttöiset harjat.

Hiovia liuskelaikkoja käytetään pääosin muotoiltuihin kappaleisiin joita ei pystytä hiomaan nauhahiomakoneilla. Hiomisprosessi tapahtuu liuskelaikan päässä, jonka ansiosta liuskelaikat mahdollistavat tasaisen hiomistuloksen koko laikan käyttöiän, varmistaen tasaisen hiomatehon sekä pintaprofiilin.

Esi- ja loppukiillotuslaikat, viimeistelylaikat ja -valssit

Agave kasvista saatava sisal on luonnon paras esikiillotusmateriaali, jonka takia sisallaikkoja käytetäänkin yleensä esikiillotukseen. Sisallaikkojen valikoimamme on todella laaja, löytyy suoria, viistettyjä, poimutettuja, rypytettyjä sekä vekattuja laikkoja. Myöskin laikan paksuudella, ompeleilla sekä eri pinnoituksilla, impregnoineilla, on iso merkitys esikiillotuksessa.

Peilipintaa tavoiteltaessa suosittelemme käyttämään puuvillalaikkoja. Puuvilla- sekä kangaslaikkoja on saatavilla laaja valikoima, löytyy suoria, viistettyjä, poimutettuja, rypytettyjä sekä vekattuja laikkoja. Puuvillalaikan laadullla, kerrospaksuudella, ompeleilla sekä muodolla on iso merkitys loppukiillotuksessa.

Hilzinger Thum:n valikoimassa on myös pinnan viimeistelyyn soveltuvat erityyppiset laikat ja valssit, jotka soveltuvat niin hilseenpoistoon kuin satiinisen loppupinnan viimeistelyyn.

HILZINGER-THUM HIONTA- JA KIILLOTUSTUOTTEET TUOTELUETTELO

Kiillotusvahat

Menzernan valikoimastamme löytyy alumiinille, messingille kuin muillekin epämetalleille ja ruostumattomalle teräkselle kiinteät tankovahat sekä nestemäiset emulsiovahat. Vahavalikoimastamme löytyy oikea tuote kaikkiin mahdollisiin kiillotusprosesseihin, harjaus, esikiillotus, kiillotus, loppukiillotus. Toimitamme suoraan varastostamme tankovahat täysin laatikoin sekä emulsiot 40kg astioissa tai 1200kg IBC konteissa.

Menzernan vahojen tuote- ja prosessisuositukset:

MENZERNAN VAHOJEN VALINTAOPAS METALLIEN HIONTAAN JA KIILLOTUKSEEN

Mielellämme annamme lisätietoja hionta- ja kiillotustuotteistamme.