Kiillotustuotteet

   

Toimitamme Saksalaisen Hilzinger Thum:n kiillotuslaikkoja, kiillotusharjoja, jäysteenpoistoharjoja, liuskelaikkoja sekä kontaktilaikkoja nauhahiomakoneille. Valikoimaamme täydentää myös Saksalaisen Menzernan hiontavahat; tankovahat ja nestemäiset vahat. Edustuksessamme on myös Hilzinger Clouth:n kumitetut rullat ja valssit sekä Wasag:n erikoisharjat.

Kontakilaikat nauhahiontaan

Nauhahionnassa optimoitu lopputulos saavutetaan kun hiomanauha ja tukilaikka on tarkoin valittu työkohteen mukaan. Oikein valittu tukilaikka mahdollistaa parhaimman hiomatehon sekä nauhan käyttöiän. Kevyeen hiontaan suosittelemme pehmeitä tukilaikkoja ja karkeaan hiontaan keskikovia tai kovia tukilaikkoja. Tukilaikan urat tehostavat hiontaa sekä auttavat pitämään hiomanauhan puhtaana pölystä.

Jäysteenpoistoharjat

Erilaisissa työstöprosesseissa, kuten sorvaus, jyrsintä ja poraus, saattaa syntyy jäysteitä. Näiden jäysteiden poistoon meiltä löytyy erilaisia ja mallisia jäysteenpoistoharjoja. Harjat on mahdollista liittää automaattiseen harjaussoluun jonka lisäksi meiltä löytyy myös käsikäyttöiset harjat.

Liuskelaikat

Hiovia liuskelaikkoja käytetään pääosin muotoiltuihin kappaleisiin joita ei pystytä hiomaan nauhahiomakoneilla. Hiomisprosessi tapahtuu liuskelaikan päässä, jonka ansiosta liuskelaikat mahdollistavat tasaisen hiomistuloksen koko laikan käyttöiän, varmistaen tasaisen hiomatehon sekä pintaprofiilin.

Viimeistelylaikat ja viimeistelyvalssit

Hilzinger Thum:n valikoimassa on myös pinnan viimeistelyyn soveltuvat erityyppiset laikat ja valssit. Nämä soveltuvat niin hilseenpoistoon kuin satiinisen loppupinnan viimeistelyyn.

Esikiillotuslaikat

Agave kasvista saatava sisal on luonnon paras esikiillotusmateriaali. Sisallaikkoja käytetäänkin yleisimminkin juuri esikiillotukseen. Sisallaikkojen valikoimamme on todella laaja, löytyy suoria, viistettyjä, poimutettuja, rypytettyjä sekä vekattuja laikkoja. Myöskin laikan paksuudella, ompeleilla sekä eri pinnoituksilla, impregnoineilla, on iso merkitys sisallaikoilla esikiillotettaessa.  

Loppukiillotuslaikat

Peilipintaa tavoiteltaessa suosittelemme käyttämään puuvillalaikkoja. Jotta saavutetaan paras mahdollinen ja tasalaatuinen lopputus, puuvillalaikalla on siinä iso rooli. Tasalaatuisuuden varmistamiseksi HT:lla on todella tarkat laatuvaatimukset sekä toleranssit raaka-aineena käytettävälle puuvillalle. Kuten sisallaikkojakin, myös puuvilla- sekä kangaslaikkoja on saatavilla laaja valikoima. Löytyy suoria, viistettyjä, poimutettuja, rypytettyjä sekä vekattuja laikkoja. Puuvillalaikan laadullla, kerrospaksuudella, ompeleilla sekä muodolla on iso merkitys loppukiillotuksessa.

Kiillotusvahat

Menzernan valikoimastamme löytyy alumiinille, messingille kuin muillekin epämetalleille ja ruostumattomalle teräkselle kiinteät tankovahat sekä nestemäiset emulsiovahat. Vahavalikoimastamme löytyy oikea tuote kaikkiin mahdollisiin kiillotusprosesseihin, harjaus, esikiillotus, kiillotus, loppukiillotus. Toimitamme suoraan varastostamme tankovahat täysin laatikoin sekä emulsiot 40kg astioissa tai 1200kg IBC konteissa.