Oikaisurullat ja akselit

Toimitamme Suomen terästeollisuudelle sekä ohutlevyjen jatkojalostukseen Italialaisen Officine Montorfanon korkealaatuisia oikaisurullia ja akseleita. Materiaali valikoima on lähes rajaton ja yleisimmät materiaalimme karkaistaan käyttökohteen mukaan 52 ja 65 HRC välille. Rullien ja akselien pintakäsittely vaihtoehtoja on useita; hionta, kiillotus, kromaus sekä termiset pinnoitteet. Toimitamme aina rullat ja akselit asiakkaan toiveiden ja piirustusten mukaan.

Työvalssit kuuma- ja kylmävalssaamoille

Montorfano on maailman johtavia valssien toimittajia kuuma- ja kylmävalssaamoille. Heidän pitkäaikainen kokemus mahdollistaa rullien valmistuksen jopa 5,2m leveiden ohutlevyjen sekä erikoislujien materiaalien käsittelyyn. Korkea know-how mahdollistaa syvemmän perehtymisen asiakkaan prosessiin jolloin voimme tarjota tapauskohtaisesti optimoidun materiaalin sekä valssin pintakovuuden.

Oikaisurullat sekä välitelarullat oikaisukoneille

Montorfanolla on yli 50 vuoden kokemus oikaisurullien sekä välitelarullien valmistuksesta. Vuosien saatossa he ovat erikoistuneet erikoisterästen käsittelyyn, ruostumaton teräs sekä alumiini ja kupari. Kapasiteettia on toimittaa halkaisijaltaan 20-1600mm ja jopa 15 tonnia painavia rullia. Pitkäaikainen kokemus mahdollistaa oikean materiaalin tarjoamisen eri prosesseihin. Valmistusprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota pintakäsittelyyn, hionta, kiillotus, hiekkapuhallus, kromaus.

Tuki ja back-up rullat

Montorfano valmistaa useita eri tyyppisiä tuki ja back-up rullia erityisesti valssaukseen, jossa vaaditaan korkeata suorituskykyä kriittisessä ympäristöissä joissa esiintyä mm. pölyä ja kosteutta. Tukirullien suunnittelu- ja valmistusvaiheesa kiinnitetään erityistä huomiota oikaistavien levyjen tasaiseen paksuuteen.

Nauha- ja arkkilinjojen leikkuuterien akselit

Montorfano valmistaa korkealaatuisia nauhan pituusleikkuuakseleita sekä arkkilinjojen rulla-akseleita. Valmistusprosessissa käytetään viimeisintä teknologiaa ja pystymme tarjoamaan akselit 0,002-0,004mm geometrisilla toleransseilla. Akselit valmistetaan aina takeista jolloin voidaan taata optimaalinen laatu sekä mittatarkkuus. Pitkäaikaisen kokemuksen sekä ammattitaidon ansiosta voimme suositella oikean teräslaadun, lämpökäsittelyn sekä pintakäsittelyn leikattavan tai muotoiltavan ohutlevyn mukaan.

Epäkeskoakselit ja hydraulimännät

Ohutlevyjen muokkauslaitteille Montorfano toimittaa epäkeskoakseleita sekä hydraulimäntiä. Valikoima kattaa epäkeskoakselit sek ähydraulimännät prässeille, leikkureille sekä pumpuille. Isoimpien valmistettavien akseleiden ja mäntien halkaisijat ovat jopa 1600mm ja paino jopa 15 tonnia. Loppukäsittelyyn tarjoamme induktiokarkaisun, kromauksen tai kiillotuksen.

Kelaimien rullat ja vastatelat

Montorfano valmistaa myös paperi- ja pahviteollisuudelle vastateloja, jotka vastaavat peperiteollisuuden kasvaviin tuotantotarpeisiin ja ajonopeuksiin, Pitkälle kehitetty tuotantoteknologia mahdollistaa erittäin kevyiden, erittäin kovien, tasapainotettujen, mittatarkkojen sekä non-abrasive pinnalla olevien telojen valmistuksen. Vastatelojen valmistuksessa käytetään erikoisseostettuja teräksiä jotka karkaisun jälkeen saavuttavat jopa 65HRC kovuuden. Korkean kovuuden ansiosta toimittamamme paperiteollisuuden vastatelat kestävät ja toimivat optimoidusti vaativissakin käyttökohteissa.

Mikäli teillä on kysyttävää niin mielellämme annamme lisätietoja Montorfanon tuotteista.
Montofano yleisesite

Oikaisurulla ja valssimyynti:

Jussi Laitinen
Terästeollisuus
  0400-670 884
  jussi.laitinen(at)beijers.fi