Sinkopuhdistuskoneet | Panossingot | Rumpusingot

Rumpusingot ovat tehokas ratkaisu suurissä erissä valujen ja muiden pienten kappaleiden puhdistukseen, purseen poistoon sekä esikäsittelyyn ennen maalausta. Puhallettavien työkappaleiden panoskoot vaihtelevat 30-2000 litran ja 50-5000kg välillä.

Puhallettavat kappaleet panostetaan singon sisään käsin tai kippilaitteella. Puhallettavat kappaleet pyörivät singon sisällä. Kappaleiden pyöriminen varmistaa tehokkaan ja tasaisen teräshiekkasuihkun kappaleille. Singon runko on suojattu kulutuskestävillä materiaaleilla ja mangaanilevyillä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskestomateriaaleilla varustetut uuden teknologian sm@rt-suurtehosinkoturbiinit.

Kaikki toimittamamme singot räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Singon koko, sinkopyörien lukumäärä ja tehot valitaan aina tapauskohtaisesti. Optiona tarjoamme panostukseen kippilaitteen sekä sinkopyörille taajuusmuuttajaohjauksen sekä automaattiset teräshiekan annosteluventtiilit.

Standardilaitteet ovat varustettu plc-kosketusnäyttöohjauksella, ajastimella, automaatti- tai manuaaliajolla sekä automaattisella sinkouksen käynnistyksellä. Valu- tai keernahiekkaa sisältävien valujen puhdistukseen sinko varustetaan aina tärykuljettimella, seularummulla sekä magneettierottelijalla.

Lisätietoja panossingoistamme:

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi