Sinkopuhdistuskoneet | Panossingot | Rumpusingot - kumimatto

Rumpusinko on tehokas ratkaisu valujen ja muiden pienten kappaleiden puhdistukseen, purseen poistoon sekä esikäsittelyyn ennen maalausta. Puhallettavien työkappaleiden panoskoot vaihtelevat 30-500 litran ja 50-1000kg välillä.

Puhallettavat kappaleet panostetaan rummun sisään käsin tai kippilaitteella. Rummun kulutuskesto kumimatto pyörii ja samalla pyörittää rummun sisällä olevia kappaleita. Kappaleiden pyöriminen varmistaa tehokkaan ja tasaisen teräshiekkasuihkun kappaleille.

Singon runko on suojattu kulutuskestävillä mangaanilevyillä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskestomateriaaleilla varustetut uuden teknologian sm@rt-suurtehosinkoturbiinit. Optiona tarjoamme panostukseen kippilaitteen sekä sinkopyörille taajuusmuuttajaohjauksen sekä automaattiset teräshiekan annosteluventtiilit.

Standardilaitteet ovat varustettu plc-kosketusnäyttöohjauksella, ajastimella, automaatti- tai manuaaliajolla sekä automaattisella sinkouksen käynnistyksellä. Valu- tai keernahiekkaa sisältävien valujen puhdistukseen sinko varustetaan aina tärykuljettimella, seularummulla sekä magneettierottelijalla.

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi