Sinkopuhdistuskoneet | Pöytäsingot

Pöytäsinko on tehokas ratkaisu valujen, takeiden ja muiden pienten sekä isojen yksittäisten teräskappaleiden ja lämpökäsiteltyjen kappaleiden puhdistukseen, purseenpoistoon sekä esikäsittelyyn ennen maalausta. Puhallettavien työkappaleiden koot vaihtelevat pienosista jopa yli 2000mm kappaleisiin ja painot muutamista kiloista aina useisiin tuhansiin kiloihin.

Pöytäsinkoja on valmistetaan useita erityyppisiä. Pöytä on kiinteästi singon sisällä, kiinnitettynä oveen tai pöytä tulee ulos singon sisältä. Sinkoja on varustettuna yhdellä tai kahdella ovella. Erikoisversiossa on kaksi pöytää jolloin sinkouksen aikana voidaan kääntää singotut kappaleet tai panostaa toiselle pöydälle uutta puhallettavaa sarjaa. Puhallettavat kappaleet nostetaan pöydän päälle. Pöytä pyörii singon sisällä ja varmistaa tehokkaan ja tasaisen teräshiekkasuihkun kappaleille. Sinkouksen jälkeen ovi avataan ja pöytä tyhjennetään ja uudelleen ladataan.

Singon runko on suojattu kulutuskestävillä mangaanilevyillä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskestomateriaaleilla varustetut uuden teknologian sm@rt-suurtehosinkoturbiinit. Optiona tarjoamme sinkopyörille taajuusmuuttajaohjauksen sekä automaattiset teräshiekan annosteluventtiilit. Standardilaitteet ovat varustettu plc-kosketusnäyttöohjauksella, ajastimella, automaatti- tai manuaaliajolla sekä automaattisella sinkouksen käynnistyksellä.

Standardi pöytäsingot:

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi