Sinkopuhdistuskoneet | Riippuratasingot

Riippuratasinko on tehokas ratkaisu valujen puhdistukseen ja hitsattujen teräsrakenteiden esikäsittelyyn ennen maalausta sekä takeiden ja lämpökäsiteltyjen kappaleiden puhdistukseen. Puhallettavien työkappaleiden koot vaihtelevat pienosista aina 5500mm asti sekä panostuskapasiteetti 300kg jopa 10000kg asti.

Puhallettavat kappaleet asetetaan joko yksinään tai sarjassa telineeseen roikkumaan Y-malliselle, pyöreälle tai läpiajettavalle riippuradalle. Koukku ajetaan singon sisään ja puhallusprosessin loputtua koukku tulee ulos. Lastaus ja tyhjennys suoritetaan toisella koukulla puhallusprosessin aikana.

Puhallusprosessissa koukkuun ripustetut kappaleet pyörivät tai kulkevat singon läpi, jolloin eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaan ja tasaisen teräshiekkasuihkun kappaleille. Singon runko on suojattu kulutuskestävillä mangaanilevyillä ja sinkokammio on tuplasuojattu mangaani- ja valukulutuslevyillä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskestomateriaaleilla varustetut uuden teknologian sm@rt -suurtehosinkoturbiinit.

Optiona toimitamme lastaus- ja purkualueen kuljettimet sekä sinkopyörien taajuusmuuttajaohjaukset sekä automaattiset teräshiekan annosteluventtiilit. Valu- tai keernahiekkaa sisältävien valujen puhdistukseen sinko varustetaan aina tärykuljettimella, seularummulla sekä magneettierottelijalla.

Tarkempia tietoja eri mallisista riippuratasingoistamme:

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi