Sinkopuhdistuskoneet | Rulla- ja verkkoratasingot

Rullaratasingot

Rullaratasinko on tehokas ratkaisu levyjen, teräsrakenteiden, pienosien sekä lämpökäsiteltyjen kappaleiden puhdistukseen, ruosteen- ja maalinpoistoon kappaleista, hitsaus- ja leikkuupurseiden poistoon. Puhallettavien työkappaleiden koot vaihtelevat yleensä pienosista aina 4000mm leveisiin levyihin asti.

Normaali rullaradan puhallusnopeus on 0,5-3,0m/min Sa2,5. Rullaratasinkoon on mahdollista liittää automaattinen esilämmitys sekä maalauslinja. Puhallettavat kappaleet asetetaan rullaradalle joka kulkee singon läpi. Puhallusprosessissa eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaimman ja tasaisimman teräshiekkasuihkun kappaleille. Puhalluksen jälkeen ulostulopuolen suurtehopuhallin ja harjayksikkö varmistavat etteivät teräsrakeet kulkeudu singosta ulos kappaleiden mukana. 

Verkkoratasingot

Verkkoratasinko on tehokas ratkaisu valujen, teräsrakenteiden, leikattujen pienosien sekä lämpökäsiteltyjen kappaleiden puhdistukseen sekä hitsaus- ja leikkuupurseiden poistoon. Puhallettavien työkappaleiden koot vaihtelevat yleensä pienosista aina 1500mm asti sekä painot 1kg useisiin satoihin kiloihin.

Puhallettavat kappaleet asetetaan vaakatasossa olevalle teräskuljetinverkolle joka kulkee singon läpi. Puhallusprosessissa eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaimman ja tasaisimman teräshiekkasuihkun kappaleille. 

Putkisingot

Jatkuvatoimisella kuljettimella varustetut putkisingot on tehokas ratkaisu putkien ja muiden pyöreähköjen kappaleiden, kuten kaasupullojen, puhdistukseen ennen kappaleiden esi- ja jatkokäsittelyjä. Sinko voidaan integroida tehtaan tuotantolinjaan jolloin singotut kappaleet, kuten putket, voidaan ajaa samalta linjalta esim. hitsaus-, taivutus- tai maalausautomaateille.

Puhallettavat kappaleet asetetaan kartiorulla- tai viistopyöräradalle joka mahdollistaa kappaleiden jatkuvan pyörimisliikkeen ja eteenpäin menon singon läpi. Eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaimman ja tasaisimman teräshiekkasuihkun kappaleille sekä tasalaatuisen lopputuloksen puhallusprosessiin.

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi