Sinkopuhdistuskoneet | Putkisingot

Jatkuvatoimisella kuljettimella varustetut putkisingot on tehokas ratkaisu putkien ja muiden pyöreähköjen kappaleiden, kuten kaasupullojen, puhdistukseen ennen kappaleiden esi- ja jatkokäsittelyjä. Sinko voidaan integroida tehtaan tuotantolinjaan jolloin singotut kappaleet, kuten putket, voidaan ajaa samalta linjalta esim. hitsaus-, taivutus- tai maalausautomaateille.

Puhallettavat kappaleet asetetaan kartiorulla- tai viistopyöräradalle joka mahdollistaa kappaleiden jatkuvan pyörimisliikkeen ja eteenpäin menon singon läpi. Eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaimman ja tasaisimman teräshiekkasuihkun kappaleille sekä tasalaatuisen lopputuloksen puhallusprosessiin.

Singon runko on suojattu kulutuskestävillä mangaanilevyillä ja sinkokammio on tuplasuojattu mangaanikulutuslevyillä. Syöttö- ja ulostulopuoli on suojattu muoviverhoilla jotka varmistavat teräshiekan pysymisen singon sisällä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskesto materiaaleilla varustetut sinkoturbiinit. Optiona tarjoamme lastaus- ja purkualueen kuljettimet, sivuttaissiirrot , sinkopyörien taajuusmuuttajaohjaukset sekä esilämmiten ja maalauslinjan.

Standardi putkisingot:

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi