Sinkopuhdistuskoneet | Rullaratasingot

Rullaratasinko on tehokas ratkaisu levyjen, teräsrakenteiden, pienosien sekä lämpökäsiteltyjen kappaleiden puhdistukseen, ruosteen- ja maalinpoistoon kappaleista, hitsaus- ja leikkuupurseiden poistoon. Puhallettavien työkappaleiden koot vaihtelevat yleensä pienosista aina 4000mm leveisiin levyihin asti.

Normaali rullaradan puhallusnopeus on 0,5-3,0m/min Sa2,5. Rullaratasinkoon on mahdollista liittää automaattinen esilämmitys sekä maalauslinja. Puhallettavat kappaleet asetetaan rullaradalle joka kulkee singon läpi. Puhallusprosessissa eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaimman ja tasaisimman teräshiekkasuihkun kappaleille. Puhalluksen jälkeen ulostulopuolen suurtehopuhallin ja harjayksikkö varmistavat etteivät teräsrakeet kulkeudu singosta ulos kappaleiden mukana. Singon runko on suojattu kulutuskestävillä mangaanilevyillä ja sinkokammio on tuplasuojattu mangaani- ja valukulutuslevyillä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskestomateriaaleilla varustetut uuden teknologian sm@rt-suurtehosinkoturbiinit.

Optiona tarjoamme lastaus- ja purkualueen kuljettimet, sivuttaissiirrot, sinkopyörien taajuusmuuttajaohjaukset sekä esilämmittimen ja automaattisen maalauslinjan.

Standardi rullaratasinkojen tyypit:

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite- ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi