Sinkopuhdistuskoneet | Verkkoratasingot

Verkkoratasinko on tehokas ratkaisu valujen, teräsrakenteiden, leikattujen pienosien sekä lämpökäsiteltyjen kappaleiden puhdistukseen sekä hitsaus- ja leikkuupurseiden poistoon. Puhallettavien työkappaleiden koot vaihtelevat yleensä pienosista aina 1500mm asti sekä painot 1kg useisiin satoihin kiloihin.

Puhallettavat kappaleet asetetaan vaakatasossa olevalle teräskuljetinverkolle joka kulkee singon läpi. Puhallusprosessissa eri kulmiin asennetut sinkoturbiinit varmistavat tehokkaimman ja tasaisimman teräshiekkasuihkun kappaleille. Singon runko on suojattu kulutuskestävillä mangaanilevyillä ja sinkokammio on tuplasuojattu mangaani- ja valukulutuslevyillä. Kustannustehokkuutta lisää jatkuvakiertoinen teräshiekan kierrätysjärjestelmä sekä tehokkaat kulutuskestomateriaaleilla varustetut uuden teknologian sm@rt-suurtehosinkoturbiinit.

Singon koko, kuljetinhihnan pituus, sinkopyörien lukumäärä ja tehot valitaan aina tapauskohtaisesti. Optiona tarjoamme lastaus- ja purkualueen kuljettimet sekä sinkopyörien taajuusmuuttajaohjaukset. Valu- tai keernahiekkaa sisältävien valujen puhdistukseen sinko varustetaan aina tärykuljettimella, seularummulla ja magneettierottelijalla. 

Standardi verkkoratasinkojen tyypit:

Mielellämme annamme lisätietoja singoistamme.
Sinkopuhalluskoneet yleisesite

Sinkopuhallus laite ja varaosamyynti:

Tero Wahlstedt
Tekninen myyntipäällikkö
Pintakäsittely, kaivosteollisuus
  09-615 20 590
  0500-776 444
  tero.wahlstedt(at)beijers.fi