Lisäarvoa Pohjoismaiselle teollisuudelle

Beijer Oy erikoistunut tekniseen tukkukauppaan ja edustaa useita maailman johtavia laite- ja raaka-ainevalmistajia. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joissa yhdistetään osaamisemme sekä korkealaatuiset tuotteemme ja näin luomme lisäarvoa asiakkaillemme. Yleisenä tavoitteenamme on kehittää Pohjoismaista teollisuutta.

Toimialueemme

Suomalainen metalliteollisuus.

Miksi olemme olemassa?

Beijer Oy on vahvistamassa Suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä. Vahva paikallinen teollisuus on hyväksi meille kaikille, jotka asuvat ja työskentelevät täällä.

Miten se tehdään?

Toimittamalla tuotteita ja kokonaisratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaiden tuottavuutta, tehokkuutta ja laatua.

Liikeidea

Vankan osaamisemme ja innovaatiomme avulla pyrimme tuottamaan lisäarvoa teollisuudelle ja näin kehittää ja parantaa asiakkaidemme prosesseja ja tuotteita.

Liiketoimintamalli

Beijer Oy on jatkuvasti yhteydessä johtaviin valmistajiin ja tuotemerkkeihin maailmanmarkkinoilla varmistaakseen toimittamiensa tuotteiden oikean laadun asiakkaillemme. Hyödynnämme läheisiä, pitkäaikaisia ​​kumppanuussuhteita toimittajiin sekä omaa osaamistamme ja näin voimme tarjota uusia tuotteita ja sovelluksia. Tavoitteemme on parantaa asiakkaan tuotantoa alentaen kokonaiskustannuksia, nostaen tehokkuutta sekä yksinkertaistaen valmistusprosessia.

Lisätietoja info(at)beijers.fi tai 09-615 20 550.