Tuotevalikoima

Tilaa koneet, laitteet ja tavarat suoraan maahantuojalta

Laaja varastovalikoima, nopeat toimitukset

Metallurgisen teollisuuden tarjontamme ja tuotevalikoimamme kattaa konsultoinnin, varaosat, tarvikkeet, koneet ja kokonaiset laitteet.

Valimoteollisuuden laajaan tarjontaamme ja tuotevalikoimamme sisältyvät raudan, teräksen, alumiinin tai muun metallin valamisessa tarvittavat tuotteet,  tulenkestävät aineet, valimokemikaalit sekä valimokoneet ja -laitteet. 

Kivenmurskauksen ja kaivosteollisuuden tarjontamme kattaa niin murskaimien varaosat sekä jauhatukseen myllyjen vuoraukset sekä jauhinkuulat. 

Konepajateollisuuden tarjontamme käsittää metallien mekaanisen pintakäsittelyn ja lämpökäsittelyn tuotteet. 

Tuotevalikoima
Tuotevalikoima

Johtavien valmistajien korkealaatuiset tuotteet

Luotettavat tuotteet louhoksille ja urakoitsijoille murskaukseen, seulontaan, jauhatukseen ja materiaalinkäsittelyyn. Valikoima kattaa murskainten varaosat ja kulutusosat, seulaverkot, jauhinkuulat, koneiden kynnet.

Suomen terästeollisuuden ja metallurgisen teollisuuden yritykset ovat jo vuosikausien ajan luottaneet Beijersin asiantuntemukseen.

Valimokoneiden, laitteiden ja valimokemikaalien sekä erilaisten valimoaineiden merkittävä toimittaja rauta- ja teräsvalimoille sekä muita metalleja valaville metallivalimoille. Toimitusohjelmamme kattaa laajasti valimoiden kaikki tarpeet.

Lämpökäsittelyteollisuuden kokonaisvaltainen toimittaja jolla on tarjota erittäin laaja valikoima lämpökäsittelyprosessissa tarvittavia koneita, laitteita ja tarvikkeita. Edustamme alan johtavia Eurooppalaisia valmistajia.

Alan johtavia toimijoita Suomessa ja tunnemme mekaanisen pintakäsittelyn menetelmät, materiaalit, koneet ja laitteet sekä tarjoamme alaan liittyvät konsultointi- ja tukipalvelut. Yhteistyökumppeinamme ovat maailman johtavat laite- ja raaka-ainetoimittajat.

Mahdotonta on sana, joka sopii nyt historiakirjoihin. Beijers 3D tulostuksella valimoilla on nyt mahdollista saada monimutkaisia geometrisia muotoja suoraan CAD-tiedostosta ilman kalliita työkaluja. 

Toimittamme teollisuuden tiukentuvien päästövaatimusten mukaiset uudet tehokkaat suodatinlaitokset sekä yksittäiset laitesuodattimet. Valikoimamme kattaa niin sisälle kuin uloskin asennettavat patruunasuodatinyksiköt sekä letkusuodatinyksiköt.

Tuotteet joiden varastoinnin olemme lopettamassa.  Tuotteet myydään erikoishinnoilla, jopa -70% alennuksella. Tutustu ja kysy lisää!

Tarvitseko apua tuotteiden tai teknisten ratkaisujen kanssa?
Ota yhteyttä, olemme alan ammattilaisia!

Vieritä ylös
Haluatko lisätietoja tai tarjouksen tuotteistamme?

Myyntiimme ja tekninen neuvontamme palvelee teitä!

BEIJER OY
09-615 20 550
info(at)beijers.fi

KIVENMURSKAUS
Kim Fjäder

044-505 5678
kim.fjader(at)beijers.fi

KIVENMURSKAUS, KAIVOSALA
Marko Keränen
Haluatko lisätietoja tai tarjouksen tuotteistamme?

Myyntiimme ja tekninen neuvontamme palvelee teitä!
Haluatko lisätietoja tai tarjouksen tuotteistamme?

Myyntiimme ja tekninen neuvontamme palvelee teitä!

BEIJER OY
09-615 20 550
info(at)beijers.fi

PINTAKÄSITTELY
Tero Wahlstedt

0500-776 444
tero.wahlstedt(at)beijers.fi

PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS
Anne Lauronen

050-475 4554
anne.lauronen(at)beijers.fi

LÄMPÖKÄSITTELY
Janne Huhta

050-305 5972
janne.huhta(at)beijers.fi

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen tuotteistamme?

Soita meille tai lähetä viestiä!

Beijer Oy
Puhelin 09-615 20 550
Sähköposti info@beijers.fi