Puhallusaineet

Puhallusaineet teollisuudelle

Beijers tarjoaa varastostaan Suomen laajimman valikoiman kierrätettäviä puhallusaineita teollisuuden tarpeisiin ja erikoispuhalteita eri prosesseihin. Varastovalikoimastamme löytyy niin metalliset kuin ei-metallisetkin kierrätettävät puhallusaineet, kuten teräshiekka, teräsmurske, ruostumaton teräshiekka, ruostumaton teräsmurske, alumiinioksidi, lasikuula ja garnet hiekka. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme korkeaan laatuun, ympäristöseikkoihin sekä nopeisiin toimituksiin omasta varastostamme.

Puhallusaineet, teräshiekka, teräsmurske, lasikuula, alumiinioksidi

Tuotevalikoima metalliset puhallusaineet

Teräshiekka ja teräsmurske

Pyöreät teräshiekat soveltuvat kovuutensa ansiosta tehokkaaseen sinkopuhdistukseen tarjoten kustannustehokkaan puhdistuksen. 

Särmikkäät teräsmurskeet tarjoavat erittäin tehokkaan ja nopean puhallustuloksen käsipuhallukseen ja murskeita voidaan käyttää myös tehostamassa sinkopuhdistusta.

Teräshiekat, teräsmurskeet

Ruostumaton teräshiekka ja teräsmurske

Ruostumattomat teräsrakeita käytetään kevytmetallien ja ruostumattomien terästen puhdistukseen. Niitä käytetään erityisesti alumiini- ja sinkkivalujen puhdistukseen. 

Pyöreät Cr/Ni- ja Cr-rakeet soveltuvat sinkopuhallukseen ja särmikkäät Cr-rakeet käsipuhallukseen.

Ruostumattomat teräshiekat, ruostumattomat teräsmurskeet

Lankakatko, teräs, rst, alumiini, sinkki

Lankakatkot valmistetaan leikkaamalla korkealaatuista kylmävedettyä teräslankaa tai kevytmetallilankaa. Lankakatkoa käytetään valujen ja takeiden puhdistukseen teräshiekkaa tehokkaamman puhdistustehon ansiosta sekä kuulapommitukseen kovuuden, pyöreyden ja kestävyyden takia. Lankakatko myös kestää kierrossa paljon pidempään eikä se pölise vaan hajoaa ajan kanssa pieniksi mikropartikkeleiksi.

Lankakatkot

Tuotevalikoima ei-metalliset puhallusaineet

Alumiinioksidi ja piikarbidi

Alumiinioksidit ja piikarbidit ovat erittäin tehokkaita kierrätettäviä puhallusaineita kovuutensa ja särmikkään muodon ansiosta. Niillä on hiova vaikutus ja niillä saavutetaan karhea pinta. 

Aluminioksidit ja piikarbidit soveltuvat kaikkien materiaalien puhallukseen sekä niitä käytetään myös maalien karhenteina.

Alumiinioksidit, piikarbidit

Lasikuula

Lasikuulat ovat laajalti käytetty puhallusaine jolla saavutetaan kirkas metallinen pinta. Lasikuulat eivät vahingoita puhallettavia kappaleita ja ne soveltuvatkin myös erittäin hellävaraiseen puhdistukseen.

Toimitamme myös AMS2431 spesifikaation mukaisia lasikuulia kuulapommitukseen sekä erikoispinnoitettuja mikrolasikuulia muovi- ja maaliteollisuuden täyteaineiksi.

Lasikuulat

Garnet hiekka

Garnet on mineraalipohjainen puhallushiekka, jonka pääainesosa on mineraali nimeltään Granaatti (Almandiini). Ominaista aineelle on sen erittäin korkea lujuus sekä ominaispaino. 

Kovuuden ja kuutiomaisen raemuodon ansiosta se soveltuu erinomaisesti puhallusaineeksi ja onkin hyvä vaihtoehto korvaamaan perinteisen kvartsihiekan.

Vesileikkaus, puhallusaine

Muut puhallusaineet

Toimitusmyynnissä meillä on myös muita teollisuussa käytettäviä puhallusaineita.

  • Keraaminen rae
  • Lasimurske
  • Maissirouhe
  • Pähkinänkuorirouhe
Puhallusaine

Myynti ja tekninen tuki

Tero Wahlstedt
Vaihde: 09-615 20 550
Matkapuhelin: 0500-776 444
Sähköposti: tero.wahlstedt(at)beijers.fi

Beijer Oy
Puhelin 09-615 20 550
Sähköposti info(at)beijers.fi

Ota yhteyttä

Lataukset

Lataa esite
Vieritä ylös